Bira se kuća, balkon i izlog sa najljepšom novogodišnjom dekoracijom

30.12.2022. - Aktuelno

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom novogodišnjih praznika.


Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim nočanim nagradama od po 1.000, 500 i 300 konvertibilnih maraka.
Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem na području grada Bijeljina, koja od 30.12.2022. godine do 10.01.2023. godine dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora.


Sve pristigle prijave ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od navedenih kategorija. Prvi krug izbora biće održan od 11. do 13. januara 2023. godine putem javnog, on-lajn glasanja na službenoj fejsbuk-stranici Gradonačelnika Bijeljine.
Prvih pet prostora, u svakoj kategoriji, koja osvoje najviše glasova, odnosno „lajkova“ na fejsbuku, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora, komisija, imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug izbora i donijeti konačnu odluku.
Pobjednici će biti proglašeni 15. januara 2022. godine za vrijeme koncerta Dušana Sekulića, odnosno, prilikom svečanog zatvaranja Zimskog korzoa.

“Praznično raspoloženje, božićnu i novogodišnju atmosferu u našem Gradu najbolje možemo stvoriti mi, njegovi stanovnici i zato pozivamo građane da što ljepše ukrase svoje kuće, okućnice, balkone i poslovne prostore”,  navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Javni poziv sa obrascem za prijavu je na linku: https://bit.ly/3CgcvAr

Bijeljina.com