Šesti dan potrage za Neđom Cvijetinovićem iz Lopara

30.06.2022.

Šesti dan potrage za nestalim Neđom Cvijetinovićem iz Lopara, još uvijek nije donio rezultate.


Cvijetinovićev nestanak prijavljen je u PS Lopare 24.06. u 20 .50 h .Cvijetinović se, prema rijećima načelnika PU Bijeljina Stjepana Terzića, pomenutog dana udaljio od porodične kuće,koja se nalazi u zaseoku Lukići naselja Lopare.

“Prema riječima Neđinog sina , nestali je toga jutra oko 9.00h ujutro otišao u selo Veselinovac u podnožju Majevice u berbu šumskih plodova i od tada se nije vratio kući .Neđo je visine oko 170 cm, punije građe oko 90 kg. Sijede kose. Tamno smeđih očiju. Na sebi je imao čizme, kačket i košulju nepoznate boje” , kaže Stjepan Terzić, načelnik PU Bijeljina.

Potraga za Cvijetinovićem započela je 25 .juna

Do sada su ,kako Terzić navodi, pretraženi uži i širi predjeli mjesta Veselinovca, te uži prostori naselja Jablanica i Kozjak
Načelnik Opštine Lopare Rado Savić , izjavio je za portal Bijeljina.com da je proteklih dana u potragu bilo uključeno oko 300 ljudi.

“Podrška Opštini Lopare stigla je i iz Opštine Ugljevik, te Grada Bijeljina i Distrikta Brčko. Tu su i pripadnici RUCZ RS ,čiji su ljudi i danas na terenu. Takođe, u potragu su ,osim policije ,uključene i GSS Bijeljina i Jahorina, te lovačko Udruženje , radnici šumskog gazdinstva “Majevica” , vatrogasne jedinice i pripadnici civilne zaštite Lopare kao i brojni građani ” ,istakao je Savić.

Potraga se, kako nam je potvrđeno ,nastavlja i dalje .

” Iskreno se nadamo da ćemo gospodina Cvijetinovića uskoro pronaći. Apelujemo i na sve građane koji mogu i žele da se priključe potrazi,da to mogu učiniti svakoga jutra u 8.00 ispred PS Lopare , te da prilikom dolaska budu adekvatno odjeveni za kretanje po šumi ” kaže načelnik Savić.

 

Bijeljina.com /FOTO:Semberija info