Peđa Jovanović izdao novi album (Video)

11.10.2023. - Magazin

Pjevač Peđa Jovanović izdao je juče album “24/7” i tako obradovao svoju vjernu publiku.

pe__a_jovanovi___izdao_novi_album__video_116.jpeg

Sa velikim nestrpljenjem je isečkivao dan kada će svoj rad predstaviti publici. Prethodnih godinu dana vjerno je radio na albumu na kojem se nalaze sljedeće numere: “Ljubav, ja i ti”, “Normalno”, “Ko zna što je to dobro”, “Ispod žita”, “Tvoj neko”, “Ide mi u životu”, “Godina za godinom”, “Dokumenta” i “Kuda žuriš”.

Devet numera prati isto toliko različitih spotova.

“Drago mi je što su se konačno sve poklopilo i album je objavljen. Zaista sam srećan. Svaka pesma je rađena sa puno ljubavi i uloženo je dosta emocija. Okupio sam provereni tim saradnika sa kojima sam ranije sarađivao i u ovom albumu će se pronaći mnogi. Za svakog ima nekog”, kaže Jovanović sa kojim je publika prošle godine uživala u velikom broju koncerata u beogradskoj “MTS dvorani”.

“U svakoj pesmi ima deo mene. Ipak sam ja otpevao. Neke pesme ima delić onog što sam ja proživeo, a neke koje su proživeli moji prijatelji, drugovi, poznanici. Ovo je dobra uvertira za moje predstojeće koncerte koje imam u MTS dvorani”, ističe Peđa koji je rasprodao koncertne dane za 10,11,12,14.novembar, te je otvorio i 15.novembar kao novi datum u MTS dvorani.

Album se može preslušati na svim digitalnim platformama: spotify, deezer, apple music, youtube i tidal.

Video

Izvor: Nezavisne