Muškarac zaprosio djevojku na letu Ryanair-a, reakcija kompanije je hit na mrežama (VIDEO)

20.08.2023. - Društvo

Kako je Ryanair prepoznatljiv po svojim sarkastičnim komentarima na društvenim mrežama pa čak i ismijavanju vlastitih putnika – ovakva reakcija ne iznenađuje

 

Nesvakidašnja situacija desila se na letu Ryanair-a gdje je muškarac odlučio zaprositi djevojku, a njihova priča postala je hit na mrežama – zbog odgovora kompanije.

Naime, Irac Li je na Tviteru podijelio fotografiju s djevojkom Leom koju je zaprosio na letu Ryanair-a, a ubrzo je uslijedio odgovor sa zvaničnog profila aviokompanije.

„Zaprosio sam Leu na letu Ryanair-a na kojem je bila i njena porodica. Na sreću rekla je: ‘Da'“, naveo je Li u objavi.

Dok mnogima avion niskobudžetne kompanije nije bio najprikladniji odabir za prosidbu, iz samog Ryanair-a imali su urnebesan odgovor na objavu.

„Lea, trepni dvaput ako želiš drugo sjedište“, naveli su u svom odgovoru koji je nasmijao mnoge na mrežama.

Kako je Ryanair prepoznatljiv po svojim sarkastičnim komentarima na društvenim mrežama pa čak i ismijavanju vlastitih putnika – ovakva reakcija ne iznenađuje.

Samim tim uslijedio je niz reakcija na ovu objavu, a mnogi su ironično pitali Ryanair jesu li im dodatno naplatili zbog prosidbe.

„Nema besplatnog šampanja za predivan par?“, upitao je jedan od korisnika Tvitera, a iz Ryanaira su sarkastično odgovorili: „Jesi li novi ovdje?“.

 

izvor:Agencije/FOTO:Printscreen