Još uvijek se utvrđuju uzroci koji su doveli do nesreće

15.07.2023. - Hronika

Rano jutros, u 3.45 sati, na magistralnom putu Bijeljina – Brčko, u selu Čađavica, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj  je poginuo sedamnaestogodišnjak.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri putnička automobila, automobil marke “Pasat”, kojim je upravljao sedmnaestogodišnji mladić, drugi putnički automobil, takođe, “Pasat”, kojim je upravljao J.Z., te automobil “Golf”, kojim je upravljao A.M. i on je zadobio tjelesne povrede o čijem stepenu se ljekari bijeljinske bolnice nisu izjasnili, te je zadržan na daljem liječenju.

U Okružnom bijeljinskom tužilaštvu smo saznali da je izvršen uviđaj i da će biti izvršena obdukcija tijela nastradalog mladića. Sve u cilju utvrđivanja uzroka koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće.

Portal “Bijeljina.com” nezvanično saznaje da nastradali mladić nije imao saobraćajnu dozvolu za upravljanje putničkim motornim vozilom. A da je riječ o teškoj saobraćajnoj nesreći, svjedoči i podatak da su vatrogasci morali intervenisati i vaditi povrijeđene iz smrskanih automobila. Od siline udara došlo je i do okretanja automobila nsa nastradalim mladićem na kolovozu i slijetanja u kanal pored puta. Na trećem automobilu, marke “Pasat”, koji je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nesreći, evidentirana su samo oštećenja, ali, srećom, u njemu nije bilo povrijeđenih putnika.

Bijeljina.com/Foto:Bijeljinainfo