Poznato vrijeme i mjesto sahrane Milorada Krstića

27.06.2023. - Aktuelno

Vlasnik fabrike “Sava” Semberija Milorad Krstić biće sahranjen u ponedeljak  3. jula, u 13 časova u Waldshut Dogernu, Njemačka, navodi se u saopštenju za javnost rukovodstva fabrike čiji sadržaj u cjelosti prenosimo.

“Nakon što smo primili vijest o preranom odlasku velikog  čovjeka gospodina Milorada Krstića koja se brzinom svjetlosti proširila kako u regionu tako i u Njemačkoj, Španiji, Švajcarskoj, Velikoj Britanija, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kanadi i širom svijeta gdje je Milorad Krstić nesebičnim znanjem, zalaganjem, marljivošću i strpljenjem, prije svega gradio i izgradio sebe, kao velikog čovjeka a samim tim ostavio neizbrisiv trag u srcima svih ljudi širom svijeta koji su bar na trenutak imali priliku da ga upoznaju.

Ovim putem informišemo širu javnost da ća sahrana gospodina Krstića biti održana u ponedeljak, 03.07.2023. u 13 časova u Waldshut Kalvarienberstr. 17, 79761 Waldshut DE u Dogernu.

Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima, prijateljima, poznanicima i svim ljudima koji su prethodnih dana saučestvovali u našem bolu.

Njegov način života služi kao inspiracija svima nama:

“Uvijek se krećite i idite naprijed, sa samopouzdanjem i radošću života. Napredak je povratak prirodnim zakonima”, govorio je  preduzetnik i autor Milorad Krstić – navodi se u saopštenju rukovodstva fabrike “Sava” Semberija.

Bijeljina.com