Između grobnih mjesta stoji tabla sa hit porukom (FOTO)

30.04.2023. - Društvo

Odlazak na groblje, sam po sebi je ponekad mučan, ali ponekad nam se desi da zbog natpisa na spomeniku ili neke druge stvari, boravak među najmilijma koji više nisu u životu, bude još teži


Upravo takav jedna takva slika zgranula je mještane jednog mjesta u okolini Čačka, kada su na lokalnom groblju između dvije grobnice zatekli tablu sa natpisom „Reserved“.

Tabla, napravljena od lima i daske je bila pobodena na zelenoj površini, tako da posjetiocima „bode“ oči već na prvi pogled.

Korisnik „Marti misterija“ koji je i postavio ovu fotografiju na svom tviter nalogu, kratko je u opisu napisao „Voimja oca“, zgranut onim što je vidio

U komentarima koji su nastupili, korisnici Tvitera su pisali kako je ova praksa zastupljena širom Srbije, te i da je „bitno rezervisati najbolje mjesto“.

 

Koliko naši stari vode računa o ovom segmentu, nažalost, neminovnom, najbolje govore riječi djevojke iz Srbije, koja se na ovoj mreži potpisuje kao „Jela“.

„Moji roditelji su za života kupili dva grobna mesta i podigli spomenik. Mi smo se protivile tome, ali istjerali su svoje.“, kratko je napisala ona.

 

izvor:Agencije/Foto: Screenshot