Huligani vrijeđali, pa napali autobus sa mladim igračima iz Bijeljine (VIDEO)

02.03.2023. - Aktuelno

Grupa huligana napala je sinoć u Brčkom autobus sa igračima juniorske ekipe KMF Radnika iz Bijeljine. Navodno je grupa huligana tokom utakmice bila nezadovoljna što mladi futsaleri igraju Kup Republike Srpske, vrijeđali su ih i u dvorani, a po završetku utakmice napali su autobus sa igračima bijeljinskog kluba.

 

 

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić zatražio je od policije da hitno istraži incident koji se dogodio tokom i nakon utakmice Kupa Republike Srpske između klubova malog fudbala “Zdravlje” Brčko i “Radnik” iz Bijeljine, kada je grupa huligana prvo vrijeđala, a onda i kamenovala autobus gostujućih igrača.

“Tražim od policije da pod hitno istraži događaj, utvrdi motive i pronađe počinioce ovog vandalskog čina”, rekao je Milić Srni i najoštrije osudo ovaj incident.

Utakmica je odigrana sinoć u dvorani Ekonomske škole u Brčkom.

KMF Brčko i KMF Radnik igrali su meč četvrtfinala Kupa RS, koji je bio prekinut s obzirom da su navijači s tribina vrijeđali igrače obje ekipe jer igraju ovo takmičenje. Tribine su potom ispraženjene i meč je priveden kraju. Gosti su slavili 6:4.

Na snimku se može vidjeti da je autobus napadnut, a srećom sve se završilo bez težih posljedica

 

 

izvor:Srna/Agencije/FOTO:Printscreen