Marketi odbili saradnju

18.12.2022. - Aktuelno

Ove godine neće biti realizovana tradicionala praznična akcija “Budimo ljudi”,koja podrazumijeva postavljanje humanitarnih korpi u markete, sa ciljem akcije pomoći korisnicima Narodne kuhinje,koju je ranijih godina organizovala omladina MZ Ledinci.

Razlog tome je ,navode iz Omladinske organizacije Ledinci ,što je većina vlasnika marketa u Bijeljini odlučila da ne dozvole postavljanje humanitarnih korpi u markete.

“Omladina MZ Ledinci već tradicionalno pred Božić godinama pomaže socijalno ugrožene porodice tako što im obezbijedi pakete sa osnovnim životnim namirnicama, pred praznike. Tokom Božićnog posta građani Bijeljine mogli su da pomognu tako što bi kupili jedan od potrebnih artikala: brašno, ulje, šećer, pirinač, suhomesnate proizvode, konzerviranu hranu, igračke, slatkiše i ostavili u korpu koja bi bila postavljena u najvećim bijeljinskim marketima. Ove godine puta marketi nisu željeli da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji te su nas na taj način spriječili njenu realizaciju. Čini se da je parola “Budimo ljudi” ovoga puta, pokazala svoju drugu stranu”, poručili su iz Omladinske organizacije Ledinci

 

Bijeljina.com/FOTO:Omladina MZ Ledinci/Facebook