Ovako su građani komentarisali nastup Nataše Radulović

15.11.2022. - Aktuelno

Današnja sjednica NSRS ostaće zapamćena po izjavama narodnog poslanika Nataše Radulović, koja je predsjedavala Konstitutivnom sjednicom parlamenta Srpske.

U prvi plan je došla, ne rasprava, nego svađa, sa opozicionim poslanicima, posebno sa Nebojšom Vukanovićem i njegovim stranačkim kolegom Đorđem Vučinićem.

Nije ih persirala, a obraćala im se sa “alo momak, prekini” i slično.

“Biće prilike da se bijemo”

Kada bi neko pomenuo krađu glasova, prekidala je narodne poslanike.

“Ljutili se koliko god hoćete prekinuću vas. Govorimo o kandidatu za predsjednika NSRS. Mi ođe ne govorimo ni o krađi ni o izborima ni ostalom, a maloprije sam vas slušala tako ste lijepo govorili” – rekla je Igoru Crnadku na pomen krađe glasova.

Više puta je narodne poslanike, koje nije persirala, pozivala da budu dostojanstveni.

“Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, biće prilike da se bijemo” – rekla je nakon što su svi zajedno položili zakletvu.

Građani: “Rijaliti veći od svih”

Brojni komentari građana na društvenim mrežama se baziru na to da se ovakvim ponašanjem omalovažava Narodna skupština Republike Srpske te da sve liči na jedan rijaliti program.

“Onaj ko je dozvolio da ovakva osoba predsjedava je gori dikonja od nje. Kad sam je čula samo sam čekala da odnekud se i Zmaj pojavi jer više ništa ne može iznenaditi; Ovo je rijaliti veći od svih”; Nema komentara, pobjednica nekulture, neukusa, nevaspitanja, neznanja i još mnogo ne, ne, ne……..,” komentari su građana koji su pratili sjednicu.

 

 

Mnogi takođe komentarišu da nam je upravo Radulovićeva, slika i prilika društva i većine onih koji sjede ispred nje.

“Dobro je nama ko nas predstavlja. Pametan čovjek nema šta dodati, to je dno dna; Daj čovjeku vlast pa ćeš da vidiš kakav je, stara narodna izreka; Žena je ili pijana ili drogirana; Strašno kakav riječnik ima; Gdje ih sabraše ovako pismene”, samo su neki od komentara građana.

Ko je Nataša Radulović?

Kako stoji u njenoj biografiji objavljenoj na stranici SNSD-a, Radulovićeva je rođena 26. 08. 1951. godine u Pirotu. Magistar je pedagoških nauka, a bila je direktor vrtića od 2006-2016. godine u BanjaLuci. Predsjednica je Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. Uz to, članica je Glavnog i Gradskog odbora SNSD-a.

Banjaluka.com