Baba Vanga i Nostradamus su za 2025. godinu predvidjeli isti, mračan scenario

18.10.2024. - Zanimljivosti

Baba Vanga i Nostradamus su tvrdili da imaju sposobnost predviđanja budućnosti i, mada se nikada nisu sreli, oboje su predvidjeli isti, veoma mračan scenario za Evropu 2025. godine.

Bugarska proročica Baba Vanga je mnoge stvari predvidjela sa tačnošću od 85 odsto, a Nostradamusovo proročanstvo za 2024. godinu da će “crveni protivnik preblijediti od straha stavljajući strah u veliki okean”, mnogi su protumačili da bi to mogla biti Kina i da “veliki okean” sugeriše da bi se borbe mogle odvijati na moru, vjerovatno u Indijskom okeanu.

Baba Vanga je svoju smrt predvidjela šest godina unapred, preminula je u avgustu 1996. i ostavila je dugačak spisak predviđanja za svaku od idućih 3.056 godina, piše Lad Bible.

Francuski astrolog Mišel de Nostradam, poznat kao Nostradamus, napisao je knjigu Les Prophéties 1555. godine u kojoj je izneo svoja predviđanja za budućnost. Mišel de Nostradam, poznat kao Nostradamus, napisao je knjigu Les Prophéties 1555. godine u kojoj je iznio svoja predviđanja za budućnost i, na našu žalost, sugerisao je da nas čeka prilično mračna sudbina.

Ali, ono što je najjezivije, prema pisanju Lad Bible, oba proroka su predvidjela da će se 2025. godine desiti stvari koje će potpuno preokrenuti svijet.

I Baba Vanga i Nostradamus su vjerovali da anarhija izbiti u nekom trenutku iduće godine, a Evropa će najviše stradati, pri čemu Baba Vanga potvrđuje verziju događaja koju je prvi prognozirao Nostradamus. Upozorili su da bi ti događaji mogli pokrenuti globalnu apokalipsu.

Prema njihovim predviđanjima, Evropa će biti poprište ozbiljnih problema, jer će izbiti još jedan sukob na kontinentu. Vanga je vjerovala da će 2025. godine izbiti novi rat između dvije zemlje, ali posljedice će se osjetiti širom svijeta i “razoriće” Evropu i njeno stanovništvo.

Nostradamus je upozorio da će se “oni iz zemalja Evrope” uplesti u “okrutne ratove” iduće godine, a učestvovaće i Velika Britanija.

Ako i preživimo to, Baba Vanga je predvidjela da će nas posietiti vanzemaljaci, a njihov dolazak na Zemlju će se podudarati s velikim sportskim događajem. Predvidjela je i da će telepatija biti usavršena do 2025. godine, kao i da ćemo uzgajati ljude u laboratorijima i da ćemo otkriti novi izvor energije.

Izvor: B92