Objavila njegovu sliku i ovim komentarom zapalila mreže

29.09.2024. - Magazin

Čuvena Kasandra doputovala je prije nekoliko dana u Beograd, kako bi se pridružila glumačkoj ekipi popularne serije „Igra sudbine”.

Sudbina ili ne, ali glumica Koraima Tores na poseban način je spojena sa našom zemljom.

Glumeći nezaboravni lik na malim ekranima osvojila je publiku u našoj zemlji, a oduševljenje je izazvala i nakon što je rekla šta misli o svjetskom teniskom asu Novaku Đokoviću.

Kako se dobar glas daleko čuje, tako je i Kasandra saznala za velike, istorijske uspjehe slavnog Srbina Novaka Đokovića. I ne samo to…

Vjerovatno znate da Novak ima brojne slavne navijače poput Roberta de Nira i Metjua Mekonahija ili Goldi Hon, a toj grupi pripada i Koraima Tores koja je to otkrila 2021. nakon što je Đoković trijumfovao na Rolan Garosu.

„Bravooooo”, napisala je na Instagramu, na slici teniske legende i time proslavila njegovu pobjedu.

Novak Đoković je oduševio Kasandru, dok je ona ovim potezom još više oduševila Srbe.

Glumica Koraima Tores boravila je u Srbiji prije 27 godina, ni tada ni sada nije krila koliko je impresionira našom zemljom i ljudima.

Serija „Ksandra” bila je toliko popularna da su vjerovatno svi devedesetih u Srbiji pogledali makar jedan njen, mali dio. A skoro svako ko je odgledao parče ove serije, postao je njen vjerni gledalac. Poznavaoci telenovela kažu da su za popularnost ovog TV formata krivi lak sadržaj, mnogo obrta i nestvarnih životnih situacija, što više dramatike i nezaobilazna borba dobra i zla.

Koraima je u seriji bila na strani dobra koje je, kako to najčešće biva u sapunicama, pobijedilo na kraju. Glumici je uloga Kasandre donijela ogromnu popularnost u našoj zemlji koju je i posjetila prije više godina, a 2018. izrazila je želju da ponovo dođe u Srbiju.

Koraima Tores rođena je u Valensiji u Venecueli. Prve uloge ostvarila je u telenovelama „Gardenia” i „Alondra”. Bila je glavna zvijezda kolumbijske serije „Snovi i ogledala”. Na snimanju ove priče srela je glumca Nikolasa Montero sa kojim se vjenčala 1996. Par ima Manuela Nikolasa.

Glumica je snimala i u Peruu i Argentini, živi u Bogoti sa porodicom. Napravila je dužu pauzu u karijeri, fanovi nestrpljivo čekaju njene nove uloge.

Izvor: Glas srpske