Radićemo na dobrobit zaposlenih i naših korisnika

22.09.2024. - Društvo

Uz veliki broj zvanica i predstavnika javnog i društveno političkog života grada, zaposleni u Centru za socijalni rad Bijeljina danas su, lomljenjem slavskog kolača, obilježili krsnu slavu ove socijalne ustanove – Svete Joakima i Anu.

Boban Jovičević, vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad Bijeljina istakao je da je krsna slava dobra prilika da se sagleda, analizira i procijeni sve ono što se radilo u proteklom periodu, ali da se odrede i jasne smjernice kako dalje raditi na dobrobit zaposlenih, ali i svih korisnika usluga Centra, kojih je iz godine u godinu sve više.

 „Odnedavno sam na funkciji direktora Centra za socijalni rad i vrlo dobro sam shvatio i razumio kakva su prava i obaveze direktora, kako prema zaposlenima, tako i prema korisnicima naših usluga na različitim nivoima. Radićemo u pravcu prosperiteta ove javne ustanove, u korist korisnika naših usluga, jer je to najvažnija stvar za mene, kao rukovodioca ove socijalne ustanove. Potrudićemo se da bijeljinski Centar za socijalni rad bude jedan od najuspješnijih centara u Republici Srpskoj. Dobro se zna kakva je obaveza direktora u svakom preduzeću i ustanovi, da zaposleni radnici redovno primaju plate, a ovdje kod nas je isto toliko važno i da korisnici usluga Centra za socijalni rad u zakonskim rokovima dobiju ono što im je Zakonom o socijalnoj zaštiti i propisano. Moram istaći i to da krsna slava Sveti Joakim i Ana za našu ustanovu imaju poseban čuvarski značaj, jer vrlo dobro znamo ko su bili ovi naši svetitelji. Krsnu slavu proslavljamo u društvu velikog broja prijatelja i saradnika naše ustanove, kao i kolega zaposlenih, kojima želim puno zdravlja i sreće u životu“, istakao je vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad Bijeljina Boban Jovičević.

Bijeljina.com