Narodni front Bijeljina otpočeo predizbornu kampanju

09.09.2024. - Društvo

Narodni front dr Jelena Trivić – Gradski odbor Bijeljina na predstojeće lokalne izbore izlazi sa punom kandidatskom listom, izjavio je na današnjoj konferenciji za štampu Dejan Savić, predsjednik Izbornog štaba ove političke stranke.

„Na izbornoj listi imamo 36 kandidata. Svi kandidati s naše liste su ostvareni u svojim profesijama, časni i pošteni ljudi koji u sredini u kojoj žive uživaju ugled. Svaki od kandidata za odbornike spremni su da daju svoj doprinos u radu lokalnog parlamenta kako bi se obezbijedili što bolji uslovi za život i rad na području grada Bijeljina“, izjavio je Savić, istakavši da će Narodni front kampanju voditi na bazi činjenica, bez velikih i lažnih, često neostvarivih obećanja.

„Razgovaraćemo s narodom, družiti se s narodom, te otuda i naš predizborni slogan: „Bijeljina narodu“.

Na listi je 36 boraca za pravdu

Mario Tomić, predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini i nosilac kandidatske liste za odbornike u svom obraćanju istakao je da se velike stvari, po narodnom vjerovanju, započinju početkom sedmice.

 „Iza mene je 36 kandidata, ostvarenih ljudi, koji nisu tu zbog svojih ličnih interesa, već isključivo da predstavljaju našu Bijeljinu i naše Semberce na najbolji mogući način. Na listi je trideset i šest boraca za pravdu, za bolju Bijeljinu, za bolju Republiku Srpsku. Naš prvenstveni cilj je da Bijeljina u potpunosti bude na usluzi narodu. Tri naša osnovna principa u ovoj kampanji su sljedeći, apsolutna podrška doktoru Ljubiši Petroviću, nema saradnje sa SNSD-om i bez lažnih obećanja“, istakao je Mario Tomić, naglasivši da Narodni front ostaje jedan od najvećih oslonaca aktuelnom gradonačelniku Ljubiši Petroviću.

Cilj je osvojiti tri odbornička mandata

„U Bijeljini postoje tri političke partije koje podržavaju Ljubišu Petrovića, Narodni front, SDS – volja naroda i Lista za pravdu i red Nebojše Vukanovića. Ubijeđen sam da će nakon ovih lokalnih izbora, pobjedom naših kandidata u Bijeljini, Banjaluci i Trebinju krenuti proces ozdravljenja Republike Srpske. Naš cilj je formiranje skupštinske većine, a plan je da osvojimo tri odbornička mandata“, izjavio je, između ostalog, Mario Tomić.

U nastavku konferencije za štampu novinarima su se obratili kandidati za odbornike, Bane Bodirogić, Miodrag Femić i Miroslava Simeunović, uputivši poziv građanima da izađu šestog oktobra na lokalne izbore u što većem broju.

Bijeljina.com