Danas redovan godišnji remont, bez struje 6000 potrošača

05.09.2024. - Društvo

U Bijeljini će danas bez električne energije biti 6.000 potrošača tokom godišnjeg remonta trafostanice “Bijeljina tri” i pripadajućih dalekovoda.

Iz “Elektro-Bijeljine” najavljeno je da od 8.00 do 15.00 časova struje neće imati potrošači u širem centru grada, u naseljima Galac, Bukreš i dijelovima naselja Pet jezera, Bogdanovića plac i Tombak, kao i u Amajlijama i Popovima, bez zaseoka Kućišta.

Riječ je o potrošačima koji se snabdijevaju sa dalekovoda “Centar 2”, “Park”, “Karađorđeva”, “Stadion”, “Kruševlje tri” i “Amajlije”.

Zbog najavljenih prekida u isporuci električne energije, u nekoliko naselja u Bijeljini biće smanjen pritisak vode, a mogući su i potpuni prekidi u vodosnabdijevanju.

Prekidi ili smanjena isporuka vode biće u naseljima koja se snabdijevaju vodom putem pumpne stanice “Ljeskovac” – u Ljeskovcu, Kojčinovcu, Janji i Modranu i to od 6.00 do 7.00 časova i od 14.30 do 15.30 časova.

Iz bijeljinskog preduzeća “Vodovod” saopštili preporučuju korisnicima koji stanuju na tim lokacijama da pripreme neophodne rezerve vode.

Izvor: Srna