Naložena obdukcija

12.08.2024. - Aktuelno

Nakon ubistva Anđelke M. (34) u Šipovu, za koju se sumnja da ju je usmrtio suprug Nikola Cumbo (38), koji je pucao sebi u glavu, oglasilo se Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Kako navode, jutros oko 07.45. časova u Ulici Karađorđeva u Šipovu u automobilu je iz pištolja, počinjeno krivično djelo teško ubistvo a ubijena je A.M. (34) iz Šipova.

“Postoje osnovi sumnje da je pomenuto krivično djelo izvršio N.C. rođen (38) iz Šipova, koji je nakon toga pokušao izvršiti samoubistvo. Tom prilikom zadobio je povrede opasne po život i isti je zbrinut u UKC RS- Banjaluka”, navode iz OJT Banjaluka.

Ističu da je uviđaj na licu mjesta obavila Slavica Matijaš, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima PU Mrkonjić Grad.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvđivanju okolnosti počinjenog krivičnog djela a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, ističu iz Tužilašva.

Banjaluka.com